vibrator

Hetta upp ditt sexliv med sköna sexleksaker

Hetta upp ditt sexliv med sköna sexleksaker

Hetta upp ditt sexliv med sköna sexleksaker

Känner du att ditt sexliv börjar bli rätt ensidigt och tråkigt? Du är helt klart inte den enda som känner så. Det finns många andra där ute som gärna vill förbättra deras sexliv på ett eller annat sätt. För de allra flesta har någon form av sexleksaker hjälpt riktigt mycket. Här är några av de bästa sexleksakerna för både män och kvinnor.

För henne

De allra populäraste typerna av sexleksaker för kvinnor är bland annat dildos och vibratorer. Båda typerna kan fås i alla möjliga former, storlekar och färger. Det finns något för alla kvinnor, helt enkelt.

Vibratorn är helt klart en av de mest mångsidiga sexleksakerna. Den kan användas för att stimulera de allra flesta erogena punkterna. Den kan hjälpa till att stimulera klitoris och analen, men även andra sköna punkter som till exempel bröstvårtorna.

Om du har en partner kan ni tillsammans uppleva otroligt mycket njutning med enbart en vibrator. Därför är vibratorn en av de allra bästa sexleksakerna.

Vill du ha hjälp till att hitta en bra vibrator? Här följer en bra guide över de bästa rabbit vibratorerna: https://lovebuddy.se/rabbit-vibrator/

 

För honom

Flesh lights, eller lösvaginor, är en mycket populär sexleksak för män. De är lätta att använda och smidiga att ta med sig. Flesh lights kan fås med eller utan vibrator och massagefunktioner. Dessa kan användas till onani, men kan även med fördel användas tillsammans med en partner som en del av förspelet.
Penisringar och penispumpar är två andra mycket populära alternativ.

 

Prova dig fram

Om du aldrig har testat sexleksaker tidigare, bör du definitivt ge det en chans. Om du redan har testat någon sexleksak tidigare men inte har varit speciellt nöjd med den, kan det fortfarande vara värt att testa något nytt. Sexleksaker är väldigt olika, precis som oss människor och våra kroppar. Det är inte säkert att alla sexleksaker passar alla. Testa dig fram och hitta något som fungerar för just dig.