modulsystem

Smarta modulsystem med hög kvalitet

Smarta modulsystem med hög kvalitet

Ibland kan ett behov av en extra lokal uppstå plötsligt. Kanske behöver man som skola eller dagis renovera en del av verksamheten men ändå fortsätta ta emot barnen som vanligt. Kanske har man snabbt expanderat i verksamheten och behöver anställa fler och därmed utöka kontorsplatserna.

Att platsbygga är ofta ett projekt som tar tid men genom att använda sig av flexibla och flyttbara modulhus har man en bra lösning som man kan använda sig av under längre eller kortare tid.

Med platsbyggda modulhus kan man också hyra lokalerna så länge man behöver vilket är oerhört smart. Om man istället bygger något platsbyggt skulle det annars resultera i att lokalerna sedan står tomma när man inte längre har samma behov. 

 

 

PCS Modulsystem, https://www.pcsmodulsystem.se/ är ett företag som producerar och säljer totallösningar med modulbyggnader. De jobbar mot såväl privata entreprenörer och kommuner som landsting och myndigheter.

Till alla sina kunder kan de erbjuda en snabb och krångelfri lösning. Deras hus håller dessutom mycket hög kvalitet och klarar högt ställda krav på både miljö och tillgänglighet. Deras hus är också specialanpassade och har en hållbarhet. Deras hus utlovar samma höga kvalitet som en platsbyggd lokal. Vilket gör att man inte behöver känna att man måste tumma på kvaliteten bara för att man väljer ett modulhus.

Företaget har en lång erfarenhet av designa och producera modulhus. I 20 år har de producerat hus ut till kunderna, vilket visar att de kan sin sak. Att de tar helhetsansvar för hela projektet, från projektering och konstruktion till produktion och montering är förstås också väldigt bekvämt för alla kunder. Modulhusen är väldigt flexibla, vilket också gör att de kan användas av så många olika aktörer och inom många olika branscher.

De erbjuder såväl modulbyggda paviljonger och flervåningsbyggnader. Här är det allra mesta möjligt och företaget som är lyhörda mot sina kunder kan skapa just den lösning som behövs.