Våtrumspanel

Våtrumspanel kan ersätta kakel eller användas för att skapa en snygg effekt

Våtrumspanel kan ersätta kakel eller användas för att skapa en snygg effekt

editorial

Våtrumspaneler är något som kan användas för att skapa en enkel och snygg förändring i hemmet och de behöver inte enbart användas i våtrum, namnet till trots, utan de kan även göra sig bra på många andra platser i bostäder och även på företag.

Till exempel så kan en våtrumspanel vara väldigt snygg på väggen bakom receptionsdisken eller på en vägg i vardagsrummet där man vill skapa en spännande effekt. De är såklart även väldigt bra att använda som stänkskydd i köket eller på väggen i badrummet. 

En våtrumspanel är enkel att montera och hålla ren

En våtrumspanel klarar värme och väta samt är väldigt enkel att hålla ren. Till skillnad från kakel, där det lätt kan fastna smuts i fogarna så att man behöver skrubba dem med jämna mellanrum, så gör man enkelt rent våtrumspanelen med en fuktig trasa.

Har man redan kakel och inte vill behöva riva bort det, ifall man skulle ångra sig eller om man helt enkelt inte vill lägga ner arbetet det kräver, så kan man smidigt fästa våtrumspanelen direkt på det befintliga kaklet. 

Våtrumspanel

Våtrumspaneler finns med motiv och i flera vackra färger

Våtrumspanel kommer i flera olika färger och utföranden. De kan ha motiv som får dem att likna material som exempelvis betong eller trä samt motiv som får dem att se ut som en stor tavla på väggen. Det finns även våtrumspaneler som är enfärgade, vilket ofta ger ett mer diskret intryck, men fortfarande ger den efterlängtade förändringen i rummet. 

Hitta en kvalitativ våtrumspanel

Easywall våtrumspaneler är ett panelsystem som skyddar väggarna från fukt och som tål temperaturer på upp till 80 grader. Våtrumspanelerna är robusta och har dessutom ett ytskikt som består av UV-beständig lack. Det gör att de håller sig hela och fina länge. Hos e-plast.se finns ett bra sortiment med Easywall våtrumspaneler i flera färger och utföranden.