kontorsstädning

Vår miljön påverkar oss

Vår miljön påverkar oss

Har du som arbetsgivare själv ansvaret för att hålla företagets lokaler rena, fina och hälsosamma. Vem städar? Gör ni det själva eller har ni lejt en duktig firma som är specialiserad på kontorsstädning i stockholm? Fördelarna med att anlita är många och inte minst så får ni själva tid över till annat, viktigare grejer som ni är specialister på. Ett välstädat och hälsosamt kontor gör att kunder upplever er som fräscha och härliga och era anställda är garanterat både friskare och mer effektiva. Vilka behov har just ert kontor?

 

Stort eller smått – ofta eller aldrig

Hur ofta städar ni på er arbetsplats? Handlar det om en gång i månaden eller kanske flera gånger per vecka? Beroende på vilken typ av verksamhet ni har så är behoven garanterat väldigt olika. Se till att anlita en flexibel firma som kan allt om kontorsstädning och är villiga att skräddarsy arbetet helt utifrån era behov. Kanske vill ni ha grovstädat någon gång i halvåret och sen finstädat en gång i veckan – då fixar de självklart det. Vilken tid på dygnet passar det att kontoret städas – när personalen är där eller när de är hemma och sover?

 

 

Med människa och miljö i fokus

En viktig aspekt när du väljer firma för er kontorsstädning är att se vilken typ av rengöringsprodukter de använder. Är det hälsosamma produkter som ni vill ska genomsyra era lokaler och vill att städpersonalen ska handskas med? Har städföretaget en policy att använda naturliga och giftfria rengöringsprodukter – då kostar det kanske något mer – men gör gott för dig, miljön och personalen. Tyvärr finns det galet många farliga städprodukter där ute. Efterfråga hälso- och miljövänligare alternativ. Det är dags – gör slag i saken och ta in offerter från duktiga städfirmor direkt. Låt dem skräddarsy och lär er lite nytt om städning – NU!