kötthandel i stockholm

Var finns den bästa kötthandeln i Stockholm?

Var finns den bästa kötthandeln i Stockholm?

Gillar du att grilla en god bit kött eller göra mustiga grytor? Vill barnen ha fredagsmys med korv? Eller föredrar du enkelheten i färdiglagat? Oavsett vilket så är det viktigt med en bra och pålitlig leverantör. Här är några tips på hur du får tag på en bra kötthandel i Stockholm. 

 

Färska varor och kunnig personal

Hitta någon som har erfarenhet, ett engagemang och duktigt folk i köket. Förvänta dig att få de bästa bitarna och tillbehören utifrån säsong och från lokala leverantörer. Kanske vill du börja med klassiker som Boeuf Bourguignon, lasagne eller kålpudding? 

När det gäller husmanskosten som fläskpannkaka eller bruna bönor betalar du per kilo. Det är praktiskt när det ska räcka till en stor familj eller om du ska ha gäster. Fråga efter kockens tips och våga testa något nytt. Är du nybörjare i köket? Välj då de pannfärdiga alternativen, som Wallenbergare, fylld fläskfilé eller de vegetariska fetaostbiffarna. Redo att stekas. Informera dig och ställ dina frågor här: http://www.percys.se/kottlador/.

 

 

Rimliga priser och trygga leveranser

Ibland har vi framförhållning och planerar det mesta i förväg. Det kan vara när du har grannarna över på en BBQ eller bjuder till kalas. Diskutera med din kötthandel i Stockholm i förväg om vad som är aktuellt för säsongen, eller om det finns andra bra erbjudanden du kan välja. Ibland vill man göra potatisgratängen och tillbehören själv, ibland är det skönt att köpa en komplett meny. 

Ett alternativ för vardagen finns också, med matkassar som kan innehålla exempelvis såväl lingonsylten som potatispurén till biffarna. Helgkassen är lite lyxigare med en trerätters, så du har både förrätten, huvudrätten och desserten klar när du korkar upp vinet. Om du vill ha det enkelt och med en viss social distansering så ringer du in beställningen och hämtar kassen vid lastkajen i Norrviken.