svetsning

Svetsa samman din framtid

Svetsa samman din framtid

När coronaviruset kryper allt närmare i våra liv så blir vi påminda om vår egen dödlighet. Allt fler känner, eller känner till, någon som antingen har drabbats svårt av Covid-19 eller som kanske till och med har dött på grund av det. 
För många kan detta pandemi som vi just nu genomlever vara ett bryskt uppvaknande från vardagens tidigare trygga lunk. Vi blir påminda om att förr eller senare så kommer denna resa vara slut – det går helt enkelt inte att undvika.

Extra tragiskt är det förstås när yngre människor drabbas. Individer som fortfarande hade ett långt liv framför sig och där framtiden på många sätt fortfarande var ett oskrivet blad. 

Det bästa sättet att minnas dessa människor på är att göra det som de inte längre har möjlighet till – att leva livet fullt ut. 

För vem vet när det tar slut för just dig? Det är inte menat som en stressande faktor, utan som en påminnelse om att vi som läser detta faktiskt lever just nu. 

När denna svåra tid en dag är över, för det kommer den att vara, ska du lova dig själv att göra något som du länge har drömt om. Det kan vara allt från den minsta lilla grej till något stort.
Kanske är det så att du äntligen ska skaffa dig en hund. Eller hoppa falskärm. Eller ta och gå en kurs i svetsning för att själv kunna vara med och bygga ditt drömhem?

För oss som fortfarande vandrar på jorden finns alla möjligheter fortfarande framför oss. De är uppdukade som på ett dignande buffébord – så länge vi är villiga att våga sträcka oss efter dem. Naturligtvis är det så att det kommer att krävas en insats och hårt arbete för att komma dit vi vill. Men finns viljan så kommer vägen alltid att uppenbara sig.