modulsystem

Spara pengar med ett modulsystem

Spara pengar med ett modulsystem

editorial

Hur ser dina lokalbehov ut? Har du allt du behöver eller hade du behövt mer kontorsytor, fler klassrum eller lokaler där dina byggare kan ha sina raster samt byta om? Idag är modulsystem så pass vanliga att det finns många olika kunder som använder sig av denna lösning. Det kan vara så enkelt som att man behöver den där lilla lokalen till sina byggnadsarbetares behov. Eller så kan det vara något mer maffigt som en skola eller bostäder.

Det smarta med moduler är att de är färdigbyggda och bara står och väntar på att få fylla en funktion på någon plats. Och de som väljer att använda sig av moduler kan vara ett byggbolag, under byggnationen av en större och permanent fastighet. Men det kan även vara andra kunder som tycker att detta är en riktigt bra lösning. Som en skola där man plötsligt fått en stor barnkull som ska huseras, eller ett universitet som behöver bostäder till studenterna.

Snabbt och enkelt system

Istället för att platsbygga så kan man välja ett modulsystem för de egna behoven. Det gör att man kan hålla nere kostnaderna och även spara ännu mer pengar genom att det går snabbare att få till en lösning. Det enda man behöver göra är att hårdgöra marken och dra fram el, vatten och avlopp. Därefter är det bara att leverera modulerna och sätta de på plats. Och under tiden kan man ha sparat pengar på att kunna fortsätta sin drift.

Modulsystemen är skapade i mängd och har en uppbyggnad som är prisvärd. De är ofta till uthyrning och kan fraktas runt med enkla lastbilar. Allt det sammantaget gör att det blir en mycket billig lösning för beställaren, vilket i sig kan göra att man väljer den lösningen istället för något annat. De begagnade modulerna är också lätta att sälja vidare efteråt.