flakkåpa

Skydda din frakt med en flakkåpa

Skydda din frakt med en flakkåpa

Det kan finnas många anledningar till att du väljer en flakbil framför en skåpbil. En av dessa är att det är lättare att lasta på och av en bil som har ett flak. Du kan ju komma åt flaket från alla sidor, och även lyfta av din frakt med en kran eller liknande. Det är även möjligt att lasta en flakbil med gods som sticker utanför flaket.

Men ibland kan det hända att du behöver kunna ha ett lock över ditt flak, eller helt enkelt en flakkåpa. Kanske öser regnet ner eller så fraktar du något som du vill slippa binda fast under resans gång. Med hjälp av en flakkåpa kan du då täcka ditt flak när du vill, och ta av kåpan när du vill det. Ett mycket flexibelt sätt att frakta på som gör att det känns som om du har två bilar i en.

 

Lätt att använda

Även om en flakkåpa kan vara mycket stor så är den lätt att fälla upp och ned. Det gör att du inte behöver planera för vem som ska köra bilen med kåpan på, utan kan skicka vem som helst ur personalen.

En flakkåpa kan även vara en god idé för dig som är privatperson. Det är många som använder sig av flakbilar även privat. Du kanske har ett projekt eller ett intresse som gör att det är en bil som passar för dig.  

 

 

Golv och tak

Vill du ha ut mesta möjliga funktion av din flakbil så kan du skaffa dig en flaksläde och en flakkåpa. På det viset kan du få en ergonomisk och funktionell lösning som gör att du kommer att uppskatta din flakbil betydligt mer framöver. Den enda risken är att du blir mycket populär i grannskapet, och att grannarna vill börja låna din bil i tid och otid.