parfym

Parfymer som är svåra att motstå

Parfymer som är svåra att motstå

Parfymer kan man inte få för många av. Man kanske väljer de svagare dofterna de dagar man är på sitt arbete och de starkare dofterna, som passar särskilt bra, vid festligare tillfällen. Du kanske söker efter en parfym och inte riktigt vet vad du ska välja? Titta då in på Sephora, de har ett stort utbud av parfymer.

Här hittar du parfymer till kvinnor från bland annat Giorgio Armani, Marc Jacobs Parfums, Gucci, Lancôme, Ralph Lauren, Calvin Klein, DIOR, Yves Saint Laurent, DOLCE&GABBANA och många fler. Till män finns här märken från Hugo Boss, Diesel, Zlatan Ibrahimovic Parfums, Giorgio Armani, Calvin Clain, Ralph Lauren, Tom Ford, DIOR, Gucci för att bara nämna några.

Parfym är en perfekt present, allra helst till någon som har det mesta. Dessutom känns det lyxigt att ge bort en härligt doftande parfym.

Förutom parfymer hittar du på Sephora även en hel del andra skönhetsprodukter som makeup, hudvård och hårvård. Även för män finns här en hel del produkter för kropp och hår.

Om du uppsöker någon av Sephoras butiker kan du få personliga skönhetsråd, vilket kan vara bra om man inte riktigt vet vad man ska välja bland alla skönhetsprodukter. Vill du ha makeuptips kan du få det på deras webbplats och även tillgång till de senaste skönhetstrenderna. Här hittar du också nyheter och spännande erbjudanden.

Sephora har butiker i Stockholm, Uppsala, Malmö och Göteborg. Har du inte möjlighet att besöka någon av dem är det enkelt att beställa deras produkter på nätet. Du har fri frakt om du köper för över 550 kr, men i annat fall är frakten ändå billig, bara 29 kr. Som företagskund är frakten något högre.

De har en säker betalning så att du ska känna dig trygg och det är enkelt att returnera om du skulle ångra ditt köp. Du har dessutom hela 30 dagars returrätt.