Olika typer av branschlösningar

Det är inte bara dryckesbranschen som kan få hjälp av Schenker med frakten. Då Schenker är ett världsledande företag som skickar paket över hela jorden finns det möjligheter för ett flertal olika företag att skicka gods utifrån skräddarsydda branschlösningar. Redan från start var Schenker ett företag som satsade på internationella transporter och sedan de grundades år 1872 har marknaden förändrats och därmed också vilka paket som skickas. För att hänga med i alla förändringar har Schenker ständigt jobbat med att utvecklas för att kunna möta kundernas nya behov. Detta har lett till att ett antal branschlösningar tagits fram för de vanligaste kunderna.

Till exempel så är fordonsbranschen beroende av smidiga sätt att frakta fordon på som ska importeras eller exporteras till andra länder. Bilar och andra typer av fordon är ofta väldigt värdefulla och kraven på säkerhet när de skickas är därför hög. Hos Schenker ser man till att allting fraktas säkert från a till b och man kan därför vara säker på att ens gods kommer fram tryggt till kunden utan skador. För att det ska kännas ännu tryggare att skicka sina varor med Schenker kan man lägga till en varuförsäkring, ifall olyckan mot förmodan skulle vara framme och ens gods råkar ut för något. Det kan man läsa mer om här:

https://billigtpaket.se/schenker

Även inom industrin behöver man skicka mycket produkter mellan olika destinationer, allt ifrån råmaterial till reservdelar till annat material som ska monteras i fabriker. Ofta är det stora och skrymmande delar som kräver branschkunskap för hur de ska hanteras, som till exempel cylindrar till maskiner. Schenker erbjuder därför expertis inom detta område och har lång erfarenhet och kunskap om marknaden för varje specifik branschlösning. Med ledorden att transporterna ska vara säkra, effektiva och stabila arbetar man med målet att alltid underlätta så mycket för kunderna som möjligt och alltid göra dem nöjda.