ny transportvagn

Ny transportvagn för platta skivor

Ny transportvagn för platta skivor

editorial

När man ska handskas med gipsskivor, glasrutor och annat ömtåligt och skrymmande gods, finns det något som förenklar hanteringen. Stora, platta skivor kan förvaras upprättstående i en transportvagn. Det finns plats för flera skivor eller glasrutor, och de förvaras säkert.

Du slipper riskera att skivorna går sönder eller får repor, och du slipper glaskross på lagret. Om du väljer en ny transportvagn på hjul är de mycket lätta att flytta med sig. Det är också lätt att plocka ut just den skiva som du vill sälja eller montera någonstans. 

Många olika modeller

Det finns varierande modeller av transportvagnar, så om du kontaktar en tillverkare kan du få en vagn som är anpassad till just din verksamhet. Kanske jobbar du i byggbranschen och ska montera glasrutor och gipsskivor. Om du jobbar med konst eller reproduktioner, kan du förvara affischer.

Spegelglas, fönsterglas och mycket annat kan man också ha i en transportvagn. Du kan beställa en ny transportvagn till ditt lager eller din verkstad. Det finns modeller med gummihjul och broms, så de står stadigt även på en lastbil. Beställ enkelt en ny transportvagn online från en seriös tillverkare, som visar hela sitt sortiment på en hemsida på nätet. 

Fördelar med kompaktlager

Man får plats med flera glasrutor på liten yta när de förvaras i en transportvagn, och det är därför det kallas kompaktlager. Du slipper också flera omflyttningar, för transportvagnen hänger med hela vägen från lager till leverans. Ska du montera mycket på en gång, kan du ha flera lagervagnar med dig.

Se till att vara välförsedd och kontakta tillverkaren, så kan du också dra fördel av denna smarta uppfinning som förenklar ditt jobb betydligt. Hanteringen är rationell, och du behöver inte sopa upp krossat glas, för rutorna är helt oskadda. Det sparar också en hel del pengar som skulle ha försvunnit i produktionskostnader och svinn.