låssmed stockholm

När du behöver en auktoriserad låssmed i Stockholm

När du behöver en auktoriserad låssmed i Stockholm

editorial

Utekvällen med vännerna resulterade i några glas vin för mycket framåt slutet på kvällen. Ni hade haft det fantastiskt trevligt och roligt. Ni startade kvällen med en gemensam middag med flera av era andra vänner, totalt var ni 25 stycken. När middag intagits så skiljdes ni åt och gänget delades i två delar. Den ena halvan av gruppen hade tidig start dagen efter och ville inte med ut på krogen. 

Ni andra tog i alla fall tillfället i akt och bestämde er för en utekväll med dans och drinkar. Det blev som sagt lite för mycket av det goda och när ni sedan sagt hej då och alla gått åt skilda håll så inser du att nycklarna inte är i din väska. Du letar och letar men det finns inga nycklar i väskan. 

Du ringer en vän som du vet har en extranyckel hem till dig, men hen svarar inte. Självklart inte. Det är ju mitt i natten. Du får helt enkelt ringa efter en auktoriserad låssmed i Stockholm.

 

 

En låssmed till hjälp i natten

Låssmeden kommer på bara femton minuter och du funderade över hur hen kunde komma så snabbt. De har tydligen alltid någon som har jour får du veta. Man kan ringa efter hjälp av en låssmed både dag som natt, oavsett tid på dygnet eller vilken dag i veckan det är. 

Du är väldigt tacksam mot låssmeden och tackar flera gånger för hjälpen. Låssmeden bytte ut ditt lås också eftersom det råkade gå sönder. Det hade varit trasigt och hållt på och krånglat väldigt länge ditt dörrlås. Så det var verkligen bra att det blev utbytt. 

En låssmed hjälper till att låsa upp dörrar, oavsett om de gått i baklås eller om man förlagt sina nycklar. Låssmeden kan också byta till nytt lås om det skulle behövas.