Ljusslinga solcell

Ljusslinga solcell skapar rätt stämning till sommarens trädgårdsfester och mys

Ljusslinga solcell skapar rätt stämning till sommarens trädgårdsfester och mys

editorial

Nu är sommaren här och de mysiga kvällarna och grillfesterna i trädgården kan äntligen dra igång. Det är verkligen något speciellt med sommaren då de allra flesta blir mer sociala och framförallt vill många spendera mer tid utomhus.

För den som har en trädgård kan det innebära perfekta tillfällen att dra ihop grillfester för nära och kära, men även för avkoppling lediga dagar och kvällar i en rogivande miljö. Genom att införskaffa sköna möbler och mysig belysning så blir trädgården extra trevlig att vistas i. 

Skapa en egen oas i trädgården med solcellsdrivna ljusslingor och sköna sittplatser

Vare sig man har en stor altan eller endast en gräsplätt så är det möjligt att skapa en riktigt mysig miljö i trädgården. Först och främst kan det vara bra att börja med bekväma sittplatser som passar både för avkoppling och måltider. Det kan handla om allt från ett enkelt bänkbord och en liten trall där man lägger ut kuddar och filtar för att skapa en mysig hörna till lyxiga solbäddar och rejäla matgrupper. 

Ljusslinga solcell

När man har placerat ut möblerna så är det dags för grädden på moset! nämligen belysningen. Att hänga upp ljusslingor kan nog vara bland de enklaste sätten att skapa en riktigt mysig atmosfär i sin trädgård. Häng dem mellan stolpar, efter husväggen, mellan träd eller där det passar.

Var man än hänger ljusslingor så har de en tendens att se bra ut. Det är såklart bäst att också välja ljusslingor som drivs med hjälp av solceller, då slipper man bekymra sig om att det påverkar miljön eller strömförbrukningen när man sitter och njuter i sin upplysta oas. 

Välj bland olika ljusslingor drivna av solceller

Söker man ljusslinga solcell så kan man titta på sortimentet hos LEDMegaStore. De har ett bra utbud av solcellsdriven belysning till trädgården och där finns ljusslingor i olika längder, former, färger och styrkor. Med bra kvalitet så får man ljusslingor som kan lysa långt efter det att solen gått ner.