automatisk masturbator

Hjälp med njutningen

Hjälp med njutningen

Om inte din partner finns tillgänglig så finns det andra sätt att hitta njutning på. Med en automatisk masturbator kan man få en känsla som på många sätt påminner om riktigt sex. Och kanske börjar leken ensam med en masturbator, för att sluta tillsammans med en partner. Ofta är det så att lusten kommer krypande när man ser eller hör sin partner njuta. Och kanske kommer då den andre smygande för att hjälpa till med avslutet.

 

Sexleksaker av olika slag

Det finns mängder av sexleksaker att botanisera bland och när det gäller masturbatorer av det automatiska slaget så finns det både de som påminner om händer eller en vagina och de som påminner om en mun. Vill man ha ett eget utbud att välja bland så kan man köpa flera och använda den som för dagen faller i smaken. En del kan även följa med i duschen eller badet, för extra njutning i det varma vattnet. Man kan även använda glidmedel eller någon trevlig olja för att variera upplevelsen på flera olika sätt. Varmt eller kallt, vått eller torrt. I sängen, i soffan, i duschen eller badet. Kanske är det till och med något som får följa med i resväskan när man beger sig på semester.

 

 

Lek eller allvar

Att ha ett fungerande sexliv i relationen med sin partner eller sig själv, förhöjer inte bara livsglädjen utan är också ett tecken på hälsa och välmående. Relationen till både partner och till sig själv mår mycket bättre om den närheten finns. En urladdning kan lätta upp både sinnet och få stress och grubblerier att försvinna. Ibland börjar sexlusten vid diskbänken med att man kan känna att man hjälps åt och att man kan lita på sin partner, men ibland börjar sexlusten också i sängen. Även den svalaste starten kan tända till med en sexleksak.