affischer

Hitta affischer på sohu-shop.se/shop/affischer

Hitta affischer på sohu-shop.se/shop/affischer

Det har äntligen blivit modernt att ha affischer hemma på väggarna igen. Vare sig de föreställer bilder eller målningar så ska de ramas in och hängas upp. Det är ingen som rynkar på näsan om man handlat sina konstverk billigt online, snarare tvärtom.

Man kan ändra ofta och byta stil precis som man vill utan att lägga ner en hel förmögenhet. Byt ut affischerna efter årstid eller beroende på vilka gardiner som hänger uppe. Att matcha kuddar och andra prydnadssaker kan också ge en fin touch. Nu kan man äntligen köpa den där maffiga tavlan man alltid har drömt om, något som annars kräver en riktigt stor lönecheck om den ska köpas på ett galleri.

Lyx utan att bli fattig

Skillnaden på affischer idag mot de man hängde upp i sitt tonårsrum är milsvid, eller kan åtminstone vara det. Idag klistrar man inte bara upp dem med tejp utan sätter dem i fina ramar. Bara i valet av ram kan man göra stor skillnad. Ramar finns i många former, storlekar och färger. Här finns valmöjligheter mellan stilrent och mer snidade ramar, så det är bara att välja och vraka mellan olika sorter. Tavlorna kan sedan hängas upp på väggen eller varför inte sättas upp på en tavelhylla? Platser där de kan beundras av både boende och besökare.

Var kan man köpa dem?

Det finns självklart butiker som säljer affischer, men önskar man ett bredare sortiment är det bättre att leta på nätet. Många onlinebutiker har både affischer och mängder av snygga ramar. Det innebär att man sparar både tid och fraktkostnader eftersom man slipper handla affischerna och ramarna på olika butiker. För att få tips och inspiration, besök sohu-shop.se för affischer här: https://sohu-shop.se/shop/affischer-7s1.html. Sedan är det bara att börja samla på konst till hemmet eller ge bort en tavla till någon man tycker om.