Iloq

Håll koll på gästerna

Håll koll på gästerna

Numera är det inte nödvändigt att hålla reda på nycklar i metall längre. Det är inte heller tvunget att som arbetsgivare eller hyresvärd låta kopiera upp mängder av nycklar. Nycklar, som vem som helst kan kopiera i sin tur. Det är ju så, att lämnar du ut en nyckel, och den kommer i orätta händer, kan vem som helst gå in i din lägenhet.

Om du så att säga själv ger tjuven tillträde, och det sker ett inbrott där brottslingen bara kan spatsera in med egen nyckel, gäller inte försäkringen. Du har full koll på gäster, bjudna som objudna, om du i stället för gamla tiders nyckelsystem satsar på elektroniska lås, Iloq.

 

Elektronisk kontroll på tillträde

Med en nyckel som styrs elektroniskt via en dator, kan man bestämma vem som får komma in, och även specificerat i vilken lokal. När någon inte längre är välkommen, tar man bort accessen på datorn, och nyckeln fungerar inte längre för den personen.

Tekniken har många tillämpningsområden, och den här metoden fungerar både för stora företag och privata villor. Du kan byta inställningar via datorn när du vill, och du behöver inte längre riskera att någon kopierar en nyckel. Om någon inte lämnar tillbaka sin nyckel, trots krav på det, är det inte hela världen, och låsen behöver inte bytas. Det sparar mycket frustration och besvär.

Övervakning och larm

Genom att dra nytta av den här tekniken, kan du få ut många fler fördelar av det där med elektronisk låsning. Du kan också koppla ihop Iloq med andra funktioner, som  kameraövervakning och inbrottslarm, så att du har koll på din fastighet även om du inte själv är där.

Du ser alltså vad som händer när du inte är hemma. Behöver du exempelvis Iloq i Örebro så kan du enkelt ta kontakt med ett företag där för installation.