stubbfräsning

Gubbar med bra pris på stubbfräsning

Gubbar med bra pris på stubbfräsning

Visst brukar det vara en liten tomtegubbe som sitter på en stubbe? Har du stubbar i din trädgård? Vackra att se på eller att använda som pidestal till sommarens blomkrukor. Kanske kan du placera en vattenmätare ovanpå? 

Kanske vill du helst av allt bara bli av med den gamla sura stubben. Kunna göra en vacker stenläggning eller plantera gräsmatta istället. Det är enkelt, kontakta en expert på stubbfräsning så slipper du våndas, gräva och slita ont. Och du, det är ROT-avdrag på stubbfräsning!

 

Gamla gubbar som fräser stubbar?

Förväntar du dig att det är gamla gubbar som kommer för att fräsa bort dina stubba? Nejdå, det är ett arbete som sköts av alla generationer. På företag som specialiserar sig på trädfällning och stubbfräsning jobbar oftare män, men i alla åldrar. Istället för att googla “stubbfräsning pris” kan du gå direkt hit och få svar på kostnader: https://gentas.se/stubbfrasning-stubbfras/.

För att ta bort en rejäl stubbe krävs bra maskiner och erfarenhet. En fäst stubbe är svårare än en gammal, men alla stubbar går att fräsa bort. Beroende på vad du vill göra på platsen när stubben är borta kan det vara bra att även be om hjälp med bortforsling av fräset samt ifyllande av jord i hålet.

 

 

När stubbar och gubbar har åkt

När jobbet är gjort och gubbarna från firman har lämnat tomten har du alltså ny fin jord att jobba med istället för en seg gammal stubbe. Lätt som en plätt att plantera gräsfrön eller att skapa en liten rabatt. Jorden är ju redan på plats så sätt en gräskant eller lägg fina stenar omkring så har du snabbt och enkelt en vacker liten rabatt.

Hålet efter stubbfräsningen är troligen ganska runt och runda rabatter är vackra. Plantera favoritblommor av olika slag med olika blomningssäsonger för vackert och hållbart resultat som förgyller trädgården.