Profilprodukter

Gåvor i företagets regi

Gåvor i företagets regi

Presentreklam i Stockholm är ett lyckligt gifte mellan en gåva och reklam för ett företag, och det brukar vara mycket populärt att få. Reklamartiklar av alla de slag kan ibland mer irritera än locka, men när det kommer i formen av en gåva som antingen känns lyxig eller nyttig, så blir mottagaren genast mer mottaglig och vänskapligt inställd till givaren. Och visst är det mycket trevligare att få ge sina kunder något som de blir glada och tacksamma för istället för något som de går raka vägen och kastar i soporna?

 

Något för alla smaker

Presenter ser man ofta som choklad och blommor. Något som ger en guldkant i tillvaron och som man kanske inte unnar sig själv på samma sätt till vardags. Men när det kommer till profilprodukter så är det mycket som man kan ge bort som både är nyttigt och mycket glädjande att få ta emot. Populärt brukar vara att få kepsar med företagets namn på. En keps har man alltid nytta av och det är något som är både enkelt och kul. Men man kan om man vill också snitsa till det lite och göra något som har en förankring i det man gör på företaget.

 

 

Tänt var det här

Om man till exempel är ett företag med elektriker så kan man beställa profilprodukter att ge bort till kunder som kan ha en rolig slogan, som anspelar på företagets utövande, eller så kan man ge bort profilprodukter som kanske ser ut som glödlampor eller godis som ser ut som el-kablar. Fördelen med att ge bort något som kunden tycker är roligt eller användbart, är att varje gång kunden använder profilprodukten så kommer den tänka på ert företag. Och får man sig ett gott skratt eller en lyxig stund så planteras en välvilja till företaget som stannar kvar länge i kundens minne.