brand

Få hjälp av en expert inom brandtätning

Få hjälp av en expert inom brandtätning

Vågar du tumma på säkerheten när det kommer till renoveringar eller nybyggen? Att hålla en hög brandsäkerhet är A och O när det gäller trygga fastigheter. Försäkra er om att ni har en högkvalitativ brandtätning från en seriös leverantör när det är dags att bygga nytt eller renovera igen. Oavsett om det gäller bostadshus eller kontorsbyggnader så är brandsäkerheten något att ta på allvar eftersom en väl installerad brandtätning kan rädda liv. 

Ofta kan ni komma i kontakt med en expert på brandsäkerhet lokalt där ni är verksamma. Ta en titt på vad de har hjälpt till med för projekt tidigare och om det ligger i närheten av det ni vill ha hjälp med. Ni vill ha snabba och säkra leveranser och trygga produkter som är lätta att installera, exempelvis vid stambyte. 

 

image

 

Brandsäkerhet i prefabmoduler

Ibland kan ni även fråga er brandsäkerhetsexpert vad som är viktigast att tänka på i den byggnad där ni jobbar, om det skulle uppstå frågetecken. När det rör sig om prefabbyggen så vill man exempelvis ha inbyggd brandtätning i modulerna redan när de tillverkas i fabriken. Kolla med er leverantör om de kan vara med och komplettera så att modulerna får brandsäkerhet installerad vid tillverkningen, så de är redo att skickas ut till bygget senare. 

Delaktighet redan från början

En specialist inom brandsäkerhet kan vara med redan under planeringen av ert byggprojekt. Ni kan involvera er leverantör av brandtätning redan vid detta stadium så de har en större inblick i vad det är ni behöver få hjälp med vid bygget. På så sätt flyter arbetet på bättre och ni kan bli mer effektiva. Börjar det bli dags att bygga nytt eller renovera äldre fastigheter så ta kontakt med en erfaren specialist inom brandsäkerhet och låt denna få ta del av era planer för kommande projekt.