blommogram

Blommogram en hälsning i Stockholm

Blommogram en hälsning i Stockholm

editorial

Förr i tiden när någon ville något viktigt kunde man skicka telegram. Det kunde vara en hälsning om något som den andra parten behöver veta. Ett barns födelse, ett dödsfall eller rentav ett bröllop. Allt eftersom så kom telefonerna in i livet istället och man kunde, genom dåtidens magi, ringa varandra istället.

Blommogram för livets alla tillfällen

Att uppvakta någon vid en större händelse i livet kom istället att ske via postogram. Det var, precis som telegram, vanligt att skicka vid livets stora händelser. Ett sätt att visa att någon tänker på en vid tillfället för händelsen. Idag är det slentrianmässigt att slänga iväg ett grattis på sms eller via sociala medier. Det är få digitala saker som faktiskt sparas, till skillnad från exempelvis postogram.

För att visa att man vill uppmärksamma en person idag så kan man exempelvis skicka blommogram i Stockholm. När man beställer ett blommogram kontaktar man först blomsteraffären i Stockholm. När man har kontakt med butiken, antingen via mail eller telefon, så uppger vad man önskar för blommor. Ibland kan det finnas specifika blommor man önskar ha med i buketten. Andra gånger kan man lita på att floristen gör ett grymt jobb med att sätta ihop en vacker bukett.

 

blommogram

 

Låt blommogram överraska mottagaren

Ett nyfött barn kommer inte komma ihåg en bukett blommor vid sin födsel. Däremot kommer föräldrarna alltid att bära med sig det som ett ljuvligt minne i minnesbanken. Det är de små sakerna som gör minnena vackra. När man minst anar det så kommer en blomsterbukett och ger livet lite extra färg den dagen.

Oavsett om det är av omtanke, kärlek eller bara för att man vill. Kanske sår man ett litet frö för mottagaren. Nästa gång är det mottagaren som blir avsändaren och ger glädjen med blommogram vidare. Gläd någon redan idag med ett blommogram.