ljus

Alla beståndsdelar i en funktionell design

Alla beståndsdelar i en funktionell design

Om du anlitar en inredningsdesigner för att göra om inredningen på ditt företag så se gärna till att hen även har goda kunskaper i ergonomi och ljusdesign. På en arbetsplats är det nämligen extra viktigt att belysningen är funktionell och hjälper de anställda att göra ett utmärkt jobb. Som du säkerligen vet är det LED-belysning som är den mest hållbara lösningen både för människa, ekonomi och miljö. När din inredare skapar häftiga miljöer och blickfång på kontoret så se till att dessa blir ordentligt belysta.

 

Alla coola möjligheter

Sen LED-belysningen kom till marknaden har så oändligt många nya användningsområden för ljus skapats, möjligheterna är så många fler. Att inkludera och använda ljuset i den inredning som skapas ger helt andra möjligheter till häftiga effekter. Genom att nyttja LED-lister kan du lysa upp på små och mörka platser eller under eller inuti någonting. Då led belysning inte kräver särskilt mycket energi kan du driva ljuset med batterier och få dem att leva länge. På så vis kan du belysa ställen som inte har eluttag och du slipper långa sladdar eller nya dragningar av eluttag.

 

 

Både för företag och hem

Även i ett hem kan du nu enkelt skapa häftiga effekter med hjälp av ljusslingor och LED-belysning som går på batterier. Så kan du ju lysa upp så många fler platser, och samtidigt på konstiga ställen och i eller under saker, eftersom LED inte blir varmt och därmed inte innebär någon brandfara. Förutom att byta ut alla ljuskällor i hemmet och tillföra nya på platser där du tidigare har saknat ljus så finns fler möjligheter. Du kan använda dessa lampor som ljuskällor som får stå tända även när du inte är hemma som skydd mot inbrott. Många LED-belysningar som går på batterier har du ju även möjlighet att tidsinställa så de sköter sig helt själva.